Handgemaakte Sieraden

Prachtige, eigentijdse, en unieke sieraden, gemaakt met liefde, in eigen atelier en met gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen.  

1000358 correctie

Uw bestelling hebt u, doorgaans, binnen twee werkdagen in huis.

Expertise

Mooi, uniek, volledig handgemaakt, met Edelstenen

Voor iedere armband, oorbel, hanger of halsketting, worden alle onderdelen op uiterlijk en kwaliteit gekozen. Daarna samengevoegd tot een coherent en modieus geheel. Door de werking van de verschillende Edelstenen krijgt de drager, zowel fysiek als mentaal een beter gevoel. Ieder sieraad is tijdloos en te dragen bij alle gelegenheden. 

♦Hand geselecteerde onderdelen ♦Echte Edelstenen ♦In Nederland ontworpen en gemaakt

De huidige trend

2023 Collectie voorbeelden

Een selectie uit onze nieuwste collectie. Samengesteld met hoogwaardige Edelstenen en, een groot aantal,  afgewerkt met 14 of 18 karaats vergulde of Gerodineerde fournituren. 

Originaliteit en kwaliteit

Ontworpen met liefde en passie. Geschikt voor ieders budget.

In ons eigen atelier ontwerpen en maken wij onze sieraden met veel plezier en passie. Ieder stuk is uniek vanwege de structuur van Edelstenen. Er zijn geen twee dezelfde stenen. Ieder ontwerp wordt ook maar een beperkt aantal maal toegepast, dit om de originaliteit te bewaren. 

Waar zijn onze Sieraden verkrijgbaar?

Onze sieraden zijn voorlopig exclusief verkrijgbaar in Nederland en België

Onze sieraden worden nog op een bescheiden schaal door een zeer klein team gemaakt, in Nederland. Vandaar dat we enkel aan een select publiek leveren in Nederland en België