Blauwe dragonveins agaat

Blue dragon veins agaat

Blauwe dragonveins agaat is een edelsteen met interessante eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met specifieke sterrenbeelden. Hier zijn enkele eigenschappen en de werking van deze steen:

Eigenschappen van blauwe dragonveins agaat:

1. Kleurvariatie: Blauwe dragonveins agaat vertoont meestal een mix van blauwe tinten, met witte aders en soms ook hints van andere kleuren.

2. Bescherming: Deze steen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen, zowel fysiek als energetisch. Het kan helpen negatieve energieën af te weren en je te beschermen tegen schadelijke invloeden.

3. Communicatie: Blauwe dragonveins agaat wordt geassocieerd met de keelchakra en kan helpen bij communicatie en het uiten van gedachten en gevoelens.

4. Rust en kalmering: Het kan een gevoel van rust en kalmte bevorderen, waardoor het nuttig is voor mensen die worstelen met stress en angst.

5. Balans: Deze steen kan helpen bij het in evenwicht brengen van emoties en het bevorderen van harmonie.

Voor welke sterrenbeelden is blauwe dragonveins agaat geschikt?

Blauwe dragonveins agaat wordt vaak geassocieerd met de sterrenbeelden Tweelingen (Gemini), Maagd (Virgo) en Weegschaal (Libra), hoewel edelstenen en hun toepassing niet strikt gebonden zijn aan specifieke sterrenbeelden. Mensen van elk sterrenbeeld kunnen profiteren van de eigenschappen en werking van deze steen als ze zich aangetrokken voelen tot de energie en uitstraling ervan.

DISCLAIMER: De werking van edelstenen is puur subjectief en zal dus per persoon kunnen verschillen of zelfs helemaal niet aanwezig zijn. Geen enkele van de vermeende eigenschappen die de stenen, mogelijk, zouden bezitten kunnen worden beschouwd als medisch advies. Ga, indien u klachten hebt, van welke aard ook, altijd eerst naar een arts. Kostadesign of haar medewerkers kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor het al of niet ervaren van vermeende eigenschappen die de edelstenen zouden hebben noch voor klachten die mogelijk zouden ontstaan zijn als gevolg van het gebruik van een, bij Kostadesign  aangekocht product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *