Retour sturen 

Eerst en vooral: Wij, van Kostadesign, doen er alles aan om uw product goed af te werken en te controleren op mogelijke fouten alvorens het in te pakken en naar de klant te verzenden. Dit betekent dus dat iedere bestelling, zonder uitzondering, ons bedrijf in goede orde verlaat. 

Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets misgaan, waardoor uw sieraad beschadigd aankomt, neem dan contact op met ons, via het mailadres: service@kos tadesign.nl 

Er zijn slechts een beperkt aantal redenen waarvoor wij een retour accepteren en evt> vervangen of terugbetalen. 

  1. Het sieraad is beschadigd geleverd. Dit dient bewezen te worden aan de hand van foto’s van de verpakking waarin u het product ontving en van het sieraad zelf. 
  2.  Het geleverde sieraad is niet wat u besteld had. bvb. u bestelde een armband van rozenkwarts en kreeg er een met mos agaat, of een armband i.p.v. oorbellen. 
  3. U hebt een artikel per ongeluk twee keer besteld of een keer zelf gekocht en een zelfde sieraad cadeau gekregen. In dat geval laat u het ons weten met vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst en controle van uw product ontvangt u dan een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag. 
  4. “U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@kostadesign.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

In alle andere gevallen worden retourzendingen geweigerd. Mocht er toch iets zijn waarvan u denkt recht te hebben op een retour, dan mag u uiteraard een mail sturen en bekijken wij de situatie. Uitzonderingen op de regels kunnen soms gemaakt worden. 

Stuur  Nooit iets terug zonder onze voorafgaande toestemming. want dit wordt altijd geweigerd. 

In het geval u een sieraad besteld en, bij wijze van cadeau, laat leveren op een ander adres heeft de ontvanger het recht zijn product terug te sturen  en ontvangt u een waardebon voor het aankoopbedrag. Belangrijk is wel dat bij de bestelling vermeld werd dat het een gift betreft. 

Op onze website wordt ieder artikel uitgebreid beschreven en voorzien van duidelijke afbeeldingen. Weet ook dat Edelstenen ieder hun eigen kleurschakering en vorm hebben waardoor er geen twee dezelfde bestaan. Tenzij de kleur echt totaal anders zou zijn dan op de foto (zie reden 2 voor retourneren)kan het sieraad niet geretourneerd worden.