Zoetwater of rivier parels

Parel

De werking van zoetwater parels op lichaam en geest

Spirituele werking

Parel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker! Heeft een zuiverende werking op lichaam, ziel en geest. Parel stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht en acceptatie (van jezelf en anderen). Hij effent de weg naar wijsheid en zorgt voor tevredenheid. De edelsteen helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuld te absorberen om zo een groot verdriet weg te nemen. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Hij stimuleert de innerlijke groei en het besef van onze unieke mogelijkheden.

Fysieke werking

Parel heeft een positieve werking op het gehele buikgebied. Maagklachten worden verminderd, de functie van de milt wordt gestimuleerd en de opname van calcium bevorderd waardoor tandbederf en ontkalking wordt tegen gegaan. Parel helpt ook bij steeds terugkerende hoofdpijnen, vooral als ze een oorzaak in het spijsverteringskanaal hebben. De edelsteen werkt over het algemeen sterkend op het zenuw- en spiersysteem. Hij maakt gewrichten losser, werkt tegen lage rugpijn en helpt bij reumapijnen. Parel heeft een gunstige invloed op de zwangerschap & borstvoeding. Hij laat de huid glanzen en werkt verkoelend in de zomer.

Bron: elohim-edelstenen.nl

DISCLAIMER: De werking van edelstenen is puur subjectief en zal dus per persoon kunnen verschillen of zelfs helemaal niet aanwezig zijn. Geen enkele van de vermeende eigenschappen die de stenen, mogelijk, zouden bezitten kunnen worden beschouwd als medisch advies. Ga, indien u klachten hebt, van welke aard ook, altijd eerst naar een arts. Kostadesign of haar medewerkers kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor het al of niet ervaren van vermeende eigenschappen die de edelstenen zouden hebben noch voor klachten die mogelijk zouden ontstaan zijn als gevolg van het gebruik van een, bij Kostadesign  aangekocht product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *