Search
Close this search box.

Contact

Email

natalia@kostadesign.nl

Post Adres

(Dit is geen bezoekadres) Antwerpsestraat, 213 4645 BG Putte Nederland

Telefoon

+31 (0)164603172 +32 495219857

Vragen of Opmerkigen?

Vul het contactformulier in en stel uw vraag aan ons

Wij, bij Kostadesign, hechten veel belang aan privacy. Uw gegevens worden door ons enkel intern gebruikt en nooit gedeeld met anderen. 

Vragen en Antwoorden

Meest gestelde vragen

We hopen dat de meeste informatie op onze site voldoende duidelijk is. Toch willen we hier nog een aantal puntjes onder de aandacht brengen, waardoor uw winkelervaring kan verbeteren. Tevens willen wij zo de kans op het doen van verkeerde bestellingen vermijden. Vragen die zij in de toekomst nog tegen komen , zullen we hier ook verwerken. 

Nee, helaas kunnen wij, momenteel, nog geen producten op bestelling maken. U mag uiteraard altijd per email suggesties doen. 

Ja, dat is mogelijk en, zonder extra kosten. Indien u dit wenst, vermeld dit dan bij de bestelling. 

Ja, dat kan. Als u dat tijdens de bestelling vermeld nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken. U dient de bestelling wel eerst volledig online af te werken en te betalen. 

Momenteel leveren wij onze producten enkel naar een adres in Nederland of België. Woon t u ergens anders, maar hebt u familie of kennissen in een van deze landen, vraag dan of u bij hen mag laten leveren. Dan kunnen zij het naar u doorsturen. Geef dan bij de bestelling hun adres in bij de klantgegevens. Verder kunt u de aankoop dan gewoon afronden.