Alle gebruikte metalen zijn hypo allergeen

Armband met labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat

 35,00 Incl. Btw

Mystieke kracht en schoonheid: Labradoriet & Tibetaanse Dzi 9 Ogen Armband

Laat je inspireren door de mystieke kracht en schoonheid van deze unieke armband.

Gemaakt met 10 mm labradoriet edelstenen kralen en een opvallende cilindrische Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat kraal van 25 mm, is deze 16 cm lange armband een waar kunstwerk op je pols. De labradoriet kralen schitteren in prachtige kleuren, die veranderen afhankelijk van de lichtinval. De Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat kraal is een zeldzame en krachtige steen met een rijke symboliek. De twee RVS hangertjes met zirkonia voegen een vleugje elegantie toe aan de armband.

De magische werking van labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat

 • Labradoriet: De steen van transformatie en intuïtie. Labradoriet zou helpen om stress en angst te verminderen, de creativiteit te stimuleren en het zelfvertrouwen te vergroten.
 • Tibetaanse Dzi 9 Ogen Agaat: De steen van geluk en bescherming. De Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat zou geluk, gezondheid en bescherming brengen. De negen ogen symboliseren de negen dimensies van het bewustzijn.

Een unieke armband met een krachtige uitstraling

Deze armband is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een krachtig symbool van innerlijke kracht en spirituele groei. De combinatie van labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat maakt deze armband uniek en perfect voor iedereen die op zoek is naar een sieraad met een bijzondere betekenis.

Deze armband is perfect voor:

 • Vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle armband met een krachtige werking
 • Vrouwen die houden van de schoonheid en kracht van labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat
 • Vrouwen die hun innerlijke kracht, creativiteit en spirituele groei willen versterken

Bestel nu deze unieke armband en ervaar de mystieke kracht en schoonheid van labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat!

Op voorraad

Beschrijving

Labradoriet & Tibetaanse Dzi 9 Ogen Agaat Armband: Mystieke harmonie  van edelstenen

Een kosmische oase van rust en kracht, om je pols.

Deze unieke armband combineert de betoverende schoonheid van 10mm labradoriet edelstenen met de krachtige symboliek van een 25mm Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat kraal. De fonkelende labradoriet, met zijn unieke glans en kleurspel, reflecteert het licht als een sterrenhemel. De 9 ogen agaat, met zijn eeuwenoude symboliek, staat voor bescherming, geluk en wijsheid.

Een duet van licht en bescherming:

 • Labradoriet: De steen van transformatie en innerlijke kracht. Labradoriet helpt je om je ware potentieel te ontvouwen, je intuïtie te versterken en je emoties in balans te brengen.
 • Tibetaanse Dzi 9 Ogen Agaat: De heilige steen van Tibet, met een krachtige beschermende werking. De 9 ogen symboliseren de 9 stappen op het pad naar verlichting. Deze kraal helpt je om obstakels te overwinnen, je geluk te bevorderen en je spirituele groei te stimuleren.

Een sieraad met diepere betekenis:

 • Transformatie & Intuïtie: Versterk je innerlijke kracht, ontvouw je ware potentieel en laat je leiden door je intuïtie.
 • Bescherming & Geluk: Ervaar een gevoel van veiligheid, bescherm jezelf tegen negatieve energieën en trek geluk en voorspoed aan.
 • Spirituele Groei & Wijsheid: Verbind je met je innerlijke wijsheid, verken je spiritualiteit en volg je pad naar verlichting.

Een creatie van pure magie:

 • De unieke combinatie van labradoriet en Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat maakt deze armband tot een krachtig en stijlvol sieraad.
 • De 10mm labradoriet edelstenen en de 25mm Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat kraal zijn met zorg geselecteerd op hun kwaliteit en schoonheid.
 • De armband is geregen op elastisch koord voor een comfortabele pasvorm.
 • De RVS hangertjes met zirkonia voegen een vleugje luxe toe.

Draag de mystieke kracht van licht en bescherming met je mee, waar je ook gaat.

Extra informatie

Soort steen 1

Cilindrische, Tibetaanse Dzi 9 ogen agaat cilindrische kraal van 25 mm
Zeer bijzonder en krachtig

Soort steen 2

Labradoriet Edelstenen 10 mm

Soort armband

Op elastiek

Hangertjes

RVS met zirkonia

Maat

16 – 17 cm