Alle gebruikte metalen zijn hypo allergeen

Armband met 3 rijen fluoriet edelstenen

 39,95 Incl. Btw

Stralende kleurenpracht om je pols: Gefacetteerde Fluoriet Armband met Verstelbare Sluiting

Laat je betoveren door de unieke schoonheid en krachtige werking van deze gefacetteerde fluoriet armband.

Deze 16 cm lange armband is een waar kunstwerk op je pols. Gemaakt van drie rijen 4 mm gefacetteerde fluoriet edelstenen in prachtige, heldere kleuren, heeft deze armband een unieke textuur en glans. De 14 karaats vergulde fournituren zorgen voor een moderne en elegante uitstraling, terwijl de karabijn sluiting met een kettinkje van 5 cm zorgt voor een comfortabele en verstelbare pasvorm.

De magische werking van fluoriet

Fluoriet is een zeldzame edelsteen met een unieke schoonheid en krachtige werking. De heldere kleuren van fluoriet symboliseren creativiteit, helderheid en intuïtie. Fluoriet zou helpen om stress en angst te verminderen, de concentratie te bevorderen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Een oogverblindende blikvanger

De gefacetteerde fluoriet edelstenen in deze armband schitteren in prachtige, heldere kleuren die perfect combineren met de 14 karaats vergulde fournituren. De armband is een echte eyecatcher die je pols op een subtiele en elegante manier siert.

Deze armband is perfect voor:

  • Vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle armband met een krachtige werking
  • Vrouwen die houden van de schoonheid en kracht van fluoriet
  • Vrouwen die stress en angst willen verminderen, hun concentratie willen bevorderen en hun zelfvertrouwen willen vergroten

Bestel nu deze prachtige armband en laat je betoveren door de unieke schoonheid en krachtige werking van gefacetteerde fluoriet!

Op voorraad

Beschrijving

Prachtige en opvallende armband van drie rijen fluoriet Edelstenen,, 14 karaats vergulde fournituren en karabijnslotje met 5 cm kettinkje.

Extra informatie

Soort steen

Fluoriet 4 mm, gefacetteerd

Fournituren

14 karaats verguld

Soort sluiting

Karabijnslotje met 5 cm kettinkje

Maat

16 cm – 19 cm